expositie dromen en idealen

expositie dromen en idealen

In OPEN zie je van 1 december tot met 18 januari de resultaten van twee projecten van Odensehuis De Linde en Het woon/zorglocatie Abtswoudehuis.

Gedurende de maand is er door het Odensehuis een fotoreportage gemaakt en zijn er wijkbewoners geinterviewd over dementie en over ‘dromen en idealen’ als het gaat om een dementievriendelijke omgeving. Het Abtswoudehuis van de zorgorganisatie Dagelijks-Leven, heeft in september samen met hun bewoners een collage gemaakt met als thema’s ‘Wereld Alzheimer dag’ en ‘Burendag’ en ‘Dromen en Idealen’.

De tentoonstelling is te zien tijdens openingstijden. Een mondkapje en het gebruik van een mandje bij je bezoek aan OPEN is verplicht.

Het Odensehuis is een laagdrempelig inloophuis, ontmoetingsplek en informatiecentrum voor mensen met beginnende dementie en hun naasten.

Kijk voor meer informatie op Odensehuisdelindedelft.nl

OPEN ondersteund met deze tentoonstelling het doel ‘Goede gezondheid en welzijn’ van de wereldwijde SDG’s (Sustainable Development Goals of Duurzame Ontwikkelingsdoelen). Kijk voor meer informatie op sdgnederland.nl