Leer ons kennenpassie voor eten

Vanaf 16 september nemen onze passiekoks even een pauze. We zijn druk bezig een nieuw passie-concept te ontwikkelen. In de tussentijd kun je gewoon terecht voor iets te eten en te drinken van onze lunch- en drankenkaart.

dit zijn onze medewerkers

Ik kook als passiekok ook graag andere Aziatische gerechten

Allan — kookt en geeft kookworkshops met als thema Aziatisch koken

Allan is in Indonesië op het eiland Java geboren. Zijn passie voor Aziatisch koken is ontstaan doordat hij vaak in de keuken stond, waar zijn moeder Indonesisch kookte en gebruik maakte van een met de hand geschreven kookboek van haar schoonmoeder. Nu geeft Allan sinds tien jaar kookworkshops in de keuken van het wijkcentrum ‘de Hofstee’ in Tanthof Delft en kookt hij wekelijks in OPEN.

Indonesisch
wisselend op donderdag
Koken is voor mij een meditatieve bezigheid waarbij ik graag een wil worden met het gene wat ik presenteer voor het publiek

Cheraldine — probeert de eenvoud van de natuur zoveel mogelijk in haar recht te laten tijdens het koken

Als kok is Cheraldine altijd op zoek naar een unieke smaak die zeldzaam is en misschien ook nooit meer te proeven zal zijn. Ze laat zich inspireren door wat er voor handen is en kookt alsof ze een blanco canvas heeft die steeds met een andere kleur verf of mengcombinaties hiervan bedekt moet worden. Soms kan het om een hele simpele veeg gaan of een korrelige blubber verf maar uiteindelijk wordt het een schotel om van te smullen. Deze bevlogen passiekok probeert de eenvoud van de natuur zoveel mogelijk in zijn recht te laten tijdens het koken. Ze haalt dus een bakbanaan of maiskolf niet altijd uit de schil of gebruikt de schil juist als plateau voor een ander gerecht. Ze heeft een eigen vegetarisch restaurant gehad op Curaçao. Wat naast het koken ook heel belangrijk is voor Cheraldine, is het gastvrouwschap. Lekker eten gecombineerd met de juiste sfeer en aandacht is wat zij in OPEN wil aanbieden.

caribisch vegetarisch
vrijdag