Dungeons & Dinosaurs in OPEN

Dungeons & Dinosaurs in OPEN

Er worden 3 one-shots georganiseerd, op 6, 13 en 20 juli. De workshop wordt éénmalig gegeven op 6 juli. Voor zowel de workshop als voor de one-shots moet je je inschrijven.

Lees meer en meld je aan

Starfall: The Ones Who Came Before
De lucht is dik en vochtig, de warmte omhult jullie als een deken. In het kleine dorpje Sterrenval, gelegen aan de voet van een imposante vulkaan, leiden de bewoners een eenvoudig leven te midden van tropische wildernis en prehistorische reuzen. Het dorpsleven draait om jagen en overleven, maar ook om de verhalen van de mysterieuze Ones Who Came Before, een machtige samenleving die ooit de sterren probeerde te bereiken.

Iedere avond verlichten vallende sterren de hemel boven de vallei, een betoverend schouwspel dat de dorpelingen doet denken aan de glorie en de val van de Ones Who Came Before. De ruïnes van hun oude beschaving liggen verborgen in de jungle, wachtend om hun geheimen prijs te geven aan hen die durven te zoeken.

In deze one-shot gaan jullie op zoek naar de waarheid achter de legendes. Een simpele missie neemt een onverwachte wending wanneer jullie geconfronteerd worden met oude astronomen, verloren technologie en gevaarlijke dinosauriërs.

Zijn jullie klaar om het verleden te ontrafelen en de geheimen van de Ones Who Came Before te ontdekken? Betreed de prehistorische D&D wereld van StoryForgers en beleef een avontuur dat je nooit zult vergeten!

Collaborative Storytelling & Narratives Workshop
Ontdek de magie van verhalen vertellen met de StoryForgers Dungeons & Dragons workshop! In onze Collaborative Storytelling & Narratives Workshop ontwikkel je vertelvaardigheden die je kunt gebruiken als zowel D&D speler als Dungeon Master. Wat is een coöperatief verhaal en hoe verschilt het van een traditioneel verhaal? Spelenderwijs leer je de kracht van coöperatieve vertelstructuren te gebruiken om boeiende personages en meeslepende verhalen te creëren.

Lees meer en meld je aan