Kinderboekenweek: Bij mij thuis

Kinderboekenweek: Bij mij thuis

Van 4 t/m 15 oktober is het Kinderboekenweek! Bij mij thuis? Bij jou thuis? Nee... bij DOK, de bibliotheek van Delft. Voel je thuis bij DOK tijdens de Kinderboekenweek. Kom zingen, speuren, klooien en nog veel meer!

Superveel leuke gratis activiteiten tijdens de Kinderboekenweek! 

Tijdens de Kinderboekenweek (4 t/m 14 oktober) organiseert DOK, de bibliotheek van Delft verschillende activiteiten voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Het thema van de Kinderboekenweek is dit jaar ‘Bij mij thuis’.

Het thema: Bij mij thuis 
DOK organiseert tijdens de Kinderboekenweek leuke, gratis activiteiten om te lezen, leren en verbinden.  

In de bibliotheek zijn alle leuke boeken over het thema 'Bij mij thuis’ bij elkaar gezet. Er wordt extra veel voorgelezen, ook in andere talen! Er komen échte schrijvers op bezoek, en natuurlijk kun je weer komen meezingen en meer met de DOK-band 'Groen als Gras’. Ook staat in beide vestigingen het Greenscreen, zodat je jezelf en al je vrienden al lezend op gekke plekken op de foto kunt zetten. Ook kun je komen klooien met de klooibakken of leuke speurtocht doen. Meer zin in een spelletje? Doe dan mee met de bingo of de quiz! 

DOKcast: nieuwe afleveringen! 
Ken je de DOKcast al? Een serie podcasts van DOK met Delftse kinderen in de hoofdrol. Ze vertellen over bijzondere dingen in hun leven. Speciaal voor de Kinderboekenweek heeft DOK drie nieuwe podcasts opgenomen over het thema ‘Bij ons thuis’. Je kunt de DOKcast beluisteren via dok.info/dokcast

Een jeugdlidmaatschap is gratis! 
Is jouw kind al lid van de bibliotheek? Een jeugdlidmaatschap bij DOK is gratis! Je leest hiervoor eindeloos veel boeken en strips, en je kunt ook gebruikmaken van de Online (Jeugd)bibliotheek. Je leest er alles over op de website dok.info/gratisjeugd