Loslippig! in OPEN

Loslippig! in OPEN

Seks is cruciaal in ons leven en blijven leren is altijd leuk. Of het nu gaat om jezelf, je partner, of het ontdekken van een nieuwe fetisj die je leven op z'n kop zet. Loslippig, dé jongerenorganisatie die seks bespreekbaar maakt, is opgericht door Imre (24), die zelf ontdekte dat ze niet alleen stond in haar seksuele problemen.

Kom op zaterdag 10 februari naar OPEN en laat je verrassen door een spontaan gesprek over seksualiteit! Loop langs voor een 'Kutgesprek' tussen 13.00 en 16:00 uur! De gesprekken kunnen worden opgenomen en gebruikt in de Loslippig campagne.

Losslippig staat nog in haar kinderschoenen, ontstaan als een vonk van inspiratie om het taboe rond seksuele gesprekken onder jongeren te doorbreken. Wat begon als een spraakmakend feest in Den Haag, doordrenkt met feestelijke energie, is uitgegroeid tot een grotere missie. Loslippig gaat verder dan het feest; het is een initiatief met plannen voor toekomstige evenementen en diepere initiatieven om het taboe op vrij praten over seks te doorbreken.

Loslippig brengt 'Kutgesprekken' naar jouw scherm met een sprankelende social media campagne! We duiken in de leefwereld van jongeren op diverse plekken in Delft, waar we in gesprek gaan en hen vragen naar hun kijk op seksualiteit. Deze spontane ontmoetingen worden vastgelegd, gedeeld op social media en dragen bij aan een levendige online gemeenschap.

Volg @Loslippig op Instagram en duik in een wereld waar praten over seks normaal én leuk is. En we zien je op Loslippig Delft, tot dan!