Vacature medewerker proeflokaal

Vacature medewerker proeflokaal

Per 1 september 2020, voor 24 uur per week.

wie zijn wij?

OPEN is de informele ontmoetingsplaats van Delft waar taal, cultuur en techniek samenkomen. Dit maken we compleet met ons proeflokaal; horeca die aansluit bij de filosofie van OPEN. Of je nu komt om te lezen, muziek te maken, te dansen, te schilderen of lekker te eten: iedereen is welkom! OPEN is een initiatief van DOK en De VAK, centrum voor de kunsten.

het proeflokaal

Het proeflokaal serveert eerlijk eten en koffie met iets lekkers. Op dit moment is er een lunch- en drankenkaart. Er wordt gewerkt met verse producten en lokale ondernemers. We gebruiken zoveel mogelijk biologische producten en proberen zo min mogelijk afval te produceren.

over de functie

Als medewerker proeflokaal OPEN vorm jij samen met vijf collega’s de kern van ons horecateam. Binnen dit team voer je alle voorkomende horecawerkzaamheden uit. Het kernteam wordt aangevuld door oproepkrachten en afwassers. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het bieden van een gastvrije en educatieve horecaomgeving voor alle cursisten en leden, maar ook voor alle inwoners van Delft. De dagdiensten werk je altijd samen met een collega. In de avond ben jij het gezicht van de bar. Tijdens maandelijkse teamoverleggen brainstorm je mee over thema’s als zero waste, de kaart en HACCP.

jouw ingrediënten

In de horeca werken zie jij niet als bijbaan, maar als je vak. En als echte vakman/vakvrouw ben je altijd op zoek naar verbetering en creëer je een mooie ervaring voor onze gasten. Van je werk krijg je energie en dit plezier straal je uit. Je bent een harde werker die het niet erg vindt de handen vies te maken. Tegelijkertijd weet jij wat netjes en schoon werken is. Je bent fysiek fit, want werken in de horeca is aanpakken (en daar houd jij van!). Je hebt minimaal een jaar vergelijkbare horeca-ervaring. Kennis van HACCP is een pre. Je gelooft in en handelt volgens onze vijf kernwaarden: innovatief, plezier, samenwerken, maatschappelijk betrokken en daadkracht.

jij bent verantwoordelijk voor

Het uitvoeren en samen doorontwikkelen van het bedrijfsplan voor team proeflokaal. Het zetten van koffie, maken van broodjes en andere uitvoerende werkzaamheden. Het afruimen en schoonmaken van tafels. Bij drukte het uitlopen van bestellingen die aan de counter gedaan zijn. Het schoonhouden van de keuken en de spoelomgeving. Het maken en coördineren van het teamrooster (ongeveer 2 uur per week). Het verzorgen van de horeca bij borrels en andere verhuuractiviteiten. Het actief meedenken over doorontwikkeling van de gastvrijheidsrol van het team en kruisbestuiving tussen de verschillende afdelingen van DOK.


Verder weet je wat je talenten zijn en neem je regie over je inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.

wat brengt het jou

Je krijgt een contract bij DOK, voor 24 uur in de week. DOK is een informele organisatie waar nieuwe medewerkers warm ontvangen worden. Wij geloven dat iedereen blijft groeien en besteden hier aandacht aan in verschillende activiteiten. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Openbare Bibliotheken en de functie is gewaardeerd in schaal 5, met een maximale uitloop van 2.601 euro op basis van een 36-urige werkweek. Secundairearbeidsvoorwaarden zijn onder andere een gratis DOK-pas, pensioenopbouw en een eindejaarsuitkering. Je krijgt in eerste instantie een halfjaarcontract, met mogelijkheid tot verlenging.

beschikbaarheid

We zoeken iemand die in ieder geval de volgende diensten gaat werken:

  • elke woensdagavond 16.00 – 23.00 uur
  • eens in de drie zaterdagen overdag
  • af en toe een zondag overdag
  • overige diensten zijn overdag


Ben jij beschikbaar op deze momenten? En is je agenda flexibel genoeg om af en toe bij te springen als een collega ziek is of als we een (avond)evenement hebben? Reageer dan voor 9 juli 2020 door je cv en motivatie te sturen naar werken@dok.info. We lezen in je sollicitatie graag over je ervaring met het maken van roosters. Heb je inhoudelijke vragen over de functie dan kun je die stellen aan coördinator Michelle Barendse via m.barendse@dok.info. Let op: solliciteren doe je via werken@dok.info.

N.B. Ben je student en zoek je een leuke bijbaan? Houd onze website dan in de gaten en reageer op de functie van oproepkracht Proeflokaal.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt door ons niet op prijs gesteld.