Dienstverlening OPEN breidt uit vanaf 3 juni

Dienstverlening OPEN breidt uit vanaf 3 juni

Meer bezoekers, een hapje of drankje in het proeflokaal en beperkte lessen van De VAK

In OPEN kun je weer terecht voor je favoriete boek bij DOK, de lessen van De Vak, en een hapje of drankje in het proeflokaal. Vanzelfsprekend volgen we de richtlijnen op van het RIVM.

Bezoekers en richtlijnen

Nu je weer voor meerdere doeleinden bij OPEN terecht kunt, breiden we het aantal bezoekers uit. We kunnen naast een beperkt aantal bezoekers in het proeflokaal en de cursisten van De Vak ook 60 bibliotheekbezoekers verwelkomen. De richtlijnen voor een veilig bezoek aan OPEN vind je hier.

Iets lekkers bij Proeflokaal!

Wij staan te trappelen om jullie niet alleen van boeken maar ook weer van iets te eten en te drinken te voorzien in OPEN! We volgen de richtlijnen voor de horeca zoals die vanaf 1 juni gelden en we voeren een beperkte kaart.

De aanpassingen voor het proeflokaal in OPEN:

  • Wij kunnen binnen maximaal 30 bezoekers ontvangen in het proeflokaal.
  • Buiten zijn er om te beginnen 32 zitplaatsen.
  • We vragen je bij binnenkomst of je verkoudheidsklachten of koorts hebt.
  • Je krijgt van ons een dienblad. Zijn de dienbladen op, dan is er helaas even geen plek en vragen we je later terug te komen. Je kunt ter plekke ook reserveren voor een ander tijdstip.
  • Je bestelling doe je aan de bar waar wij je bestelling direct klaarmaken.
  • De 1,5 meter afstand-regel geldt ook bij ons, behalve wanneer je tot één huishouden behoort. Zitjes en stoeltjes zijn zo geplaatst dat als de stoelen naar achter zijn geschoven, er 1,5 meter afstand is.

Het proeflokaal is geopend gedurende de aangepaste openingstijden van OPEN, deze vind je op dok.info en opendelft.info. Vanaf 6 juni verruimen de openingstijden op zaterdag voor alle bezoekers van OPEN naar 10.00 - 15.00 uur.

Cursussen De VAK

De docenten van De VAK staan te popelen om leerlingen en cursisten weer in levende lijve in OPEN te mogen ontvangen, na maandenlang online les te hebben gegeven. Vanaf dinsdag 2 juni start het centrum voor de kunsten in Delft met een beperkt aantal lessen en cursussen in OPEN. We doen dit in fases, om de opstart zo veilig mogelijk te laten verlopen. Meer informatie hoe dit in zijn werk gaat, vind je op de website van De VAK: www.vak-delft.nl

Bekijk voordat je langs wilt komen de openingstijden op de website om teleurstelling te voorkomen.

Welkom terug!