nieuws

nieuws

Volg het laatste nieuws over alle activiteiten, ontmoetingen en ontwikkelingen in OPEN.

Korting bij Theater de Veste!

Kortingsactie! Bij Theater de Veste draaien nu twee voorstellingen waarbij bezoekers van OPEN korting krijgen!

Lees hele artikel
Energiecafé in OPEN

Je kunt weer aanschuiven bij de Energiecoaches van 15Duurzaam in OPEN! Op vrijdag kun je zonder afspraak langslopen tussen 10:00 en 15:00 uur.

Lees hele artikel
JIP spreekuur in OPEN

Heb jij een vraag over geldzaken, een woning zoeken, studiefinanciering, seks, gevoelens, social media, gezondheid of iets anders? Het Jongeren Informatie Punt is een informatiewinkel voor jongeren van 12 t/m 27 jaar zoals JIJ! Vanaf nu spreek je ons elke maandag- en donderdagmiddag in OPEN.

Lees hele artikel
Kom je werken in ons proeflokaal?

Draai jij je hand niet om voor een latte machiato? En heb je daarnaast een groen hart en een leuke lach? Dan zoeken we jou!

Lees hele artikel
OPEN markeert eerste duurzame mijlpaal

OPEN is gecertificeerd met het Green Key Goud certificaat. Green Key is het wereldwijde keurmerk voor duurzame locaties. Gecertificeerde locaties verminderen aantoonbaar CO2 en dragen daarmee bij aan klimaatdoelstellingen.

Lees hele artikel
Lunchpauzeconcerten weer in OPEN

Na een uitstapje naar Theater de Veste keren dit seizoen de lunchpauzeconcerten weer terug naar OPEN. Op 20 september trappen we af met een concert van het Conforto ensemble met Tamara Obreskova.

Lees hele artikel
Tentoonstelling collectief wonen

Vanaf zaterdag 19 november is de tentoonstelling Collectief Wonen te zien in OPEN. De opening wordt feestelijk geopend met een gesprek over 'De kracht van samen'. Het Blauwe Podium, met Guus Westdorp, zorgt voor muziek.

Lees hele artikel
Lichtjesavond in OPEN

Lichtjesavond is een avond vol muziek op het podium in OPEN met een gevarieerd programma. Laat je verrassen door de VAKcursisten en -docenten.

Lees hele artikel
Openingstijden rondom de feestdagen

In de kerstvakantie en tijdens de feestdagen gelden er andere openingstijden.

Lees hele artikel