nieuws

nieuws

Volg het laatste nieuws over alle activiteiten, ontmoetingen en ontwikkelingen in OPEN.

Dungeons & Dinosaurs in OPEN

Zin in D&D maar dan met Dinosaurs? Kom naar één van de one-shots van Storyforgers: 'Ones Who Came Before'! Of doe mee aan de workshop collaborative Storytelling.

Lees hele artikel
Triceratops in OPEN

Je hebt het vast al gehoord, deze zomer is er een levensgroot skelet van een échte Triceratops te zien in OPEN!

Lees hele artikel
Openingstijden zomervakantie en zaterdag

De zomervakantie komt eraan. Dat betekent dat OPEN van maandag 15 juli tot en met vrijdag 18 augustus aangepaste openingstijden heeft.

Lees hele artikel
Meemaakpodium Vrij vertelt!

Kom luisteren en kijken naar verhalen over vrijheid bij DOK, de bibliotheek van Delft!

Lees hele artikel
Praat mee over Delft

Meepraten over onderwerpen die in jouw stad leven? Dat kan tijdens het stadsgesprek De Staat van Delft. Elke keer een ander onderwerp. De Staat van Delft is voor en door Delftenaren.

Lees hele artikel
Schrijfcafé schittert

Op donderdag 2 mei is de feestelijke opening van de expositie SCHRIJFCAFÉ SCHITTERT met een keur aan teksten van Schrijfcafé Delft.

Lees hele artikel
JIP spreekuur in OPEN

Heb jij een vraag over geldzaken, een woning zoeken, studiefinanciering, seks, gevoelens, social media, gezondheid of iets anders? Het Jongeren Informatie Punt is een informatiewinkel voor jongeren van 12 t/m 27 jaar zoals JIJ! Vanaf nu spreek je ons elke dinsdag- en donderdagmiddag in OPEN.

Lees hele artikel
Kom je werken in ons proeflokaal?

Draai jij je hand niet om voor een latte machiato? En heb je daarnaast een groen hart en een leuke lach? Dan zoeken we jou!

Lees hele artikel
Bijenweek in OPEN

Van 15 tot met 24 april tijdens de Nationale Bijentelling tellen we bijen in de tuin, het balkon of in het groen in de buurt. Reden om de bij extra in het zonnetje te zetten tijdens de Bijenweek in OPEN.

Lees hele artikel
Black Barbie tentoonstelling in OPEN

Kinderboekenmaker, kunstenaar en verzamelaar Mylo Freeman is beroemd door haar unieke Black Barbie-collectie en de kinderboeken over onder andere Prinses Arabella, die in veel talen vertaald zijn. De meest prachtige Black Barbies uit haar collectie zijn nu te zien in OPEN.

Lees hele artikel
Waterweek 2024

Delft bruist in de week van 18 t/m 23 maart van de wateractiviteiten! Onze stad wordt overspoeld met boeiende activiteiten. Ontdek hoe jij een positieve impact kunt hebben op ons waterrijke erfgoed terwijl je geniet van demonstraties, films en nog veel meer.

Lees hele artikel
Loslippig! in OPEN

In OPEN is er op zaterdag 10 februari ruimte voor spontane gesprekken over seksualiteit. Loop langs voor een 'Kutgesprek' tussen 13.00 en 16:00 uur! De gesprekken kunnen worden opgenomen en gebruikt in de Loslippig campagne.

Lees hele artikel
Highlight Delft

Het unieke festival Highlight Delft brengt van 15-17 februari drie avonden lang kunst & technologie samen in de binnenstad van Delft. In OPEN zijn tijdens Delft HighLight gratis twee lichtinstallaties te zien die jong en oud tot de verbeelding spreken.

Lees hele artikel
OPEN zoekt een programmeur

Gaat jouw hart sneller kloppen van exposities, theater, cultuur en activiteiten? En dan nog het liefst in co-creatie met organisaties in Delft? Dan moet je zeker even verder lezen! OPEN zoekt namelijk een programmeur voor 16 uur in de week.

Lees hele artikel
OPEN in kerstsfeer

Het is december en OPEN is in kerstsfeer, Lichtjesavond, mooie verhalen, exposities, muziek, warme chocomel en meer. Voor iedereen is er wel wat te doen in het sfeervolle OPEN.

Lees hele artikel
OPEN opnieuw Greenkey Goud gecertificeerd

OPEN is opnieuw gecertificeerd met het Green Key Goud certificaat. Green Key is het wereldwijde keurmerk voor duurzame locaties. Gecertificeerde locaties verminderen aantoonbaar CO2 en dragen daarmee bij aan klimaatdoelstellingen.

Lees hele artikel
Energiecafé in OPEN

Je kunt weer aanschuiven bij het Energiecafé van 15Duurzaam in OPEN! Op vrijdag kun je zonder afspraak langslopen tussen 10:00 en 15:00 uur.

Lees hele artikel
Lunchpauzeconcerten weer in OPEN

Na een uitstapje naar Theater de Veste keren dit seizoen de lunchpauzeconcerten weer terug naar OPEN. Op 20 september trappen we af met een concert van het Conforto ensemble met Tamara Obreskova.

Lees hele artikel
De Living Library komt naar OPEN. Wat is jouw verhaal?

Kom naar de Living Library bij DOK voor een gesprek van mens tot mens.

Lees hele artikel
Loop binnen voor gratis menstruatieproducten

In OPEN kun je vanaf nu terecht voor gratis maandverband en tampons.

Lees hele artikel