nieuws

nieuws

Volg het laatste nieuws over alle activiteiten, ontmoetingen en ontwikkelingen in OPEN.

Openingstijden Hemelvaart en Pinksteren

Op Hemelvaartsdag (donderdag 18 mei) en tweede pinksterdag (maandag 29 mei) is OPEN gesloten.

Lees hele artikel
Fringe in OPEN

Het is weer bijna Fringe tijd. Twee weken lang genieten van podiumkunsten op bijzondere plekken in Delft. Van muzikant tot danser en van theatermaker tot cabaretier en kleinkunstenaar. Het festival is van 31 mei tot en met 11 juni. Bekijk het aanbod in OPEN.

Lees hele artikel
Vermeer in OPEN

Kom Vermeer tegen in OPEN! In het Vermeer-jaar kun je de bekende Delftse schilder op verschillende manieren tegen het lijf lopen.

Lees hele artikel
Energiecafé in OPEN

Je kunt weer aanschuiven bij het Energiecafé van 15Duurzaam in OPEN! Op vrijdag kun je zonder afspraak langslopen tussen 10:00 en 15:00 uur.

Lees hele artikel
JIP spreekuur in OPEN

Heb jij een vraag over geldzaken, een woning zoeken, studiefinanciering, seks, gevoelens, social media, gezondheid of iets anders? Het Jongeren Informatie Punt is een informatiewinkel voor jongeren van 12 t/m 27 jaar zoals JIJ! Vanaf nu spreek je ons elke maandag- en donderdagmiddag in OPEN.

Lees hele artikel
Kom je werken in ons proeflokaal?

Draai jij je hand niet om voor een latte machiato? En heb je daarnaast een groen hart en een leuke lach? Dan zoeken we jou!

Lees hele artikel
OPEN markeert eerste duurzame mijlpaal

OPEN is gecertificeerd met het Green Key Goud certificaat. Green Key is het wereldwijde keurmerk voor duurzame locaties. Gecertificeerde locaties verminderen aantoonbaar CO2 en dragen daarmee bij aan klimaatdoelstellingen.

Lees hele artikel
Lunchpauzeconcerten weer in OPEN

Na een uitstapje naar Theater de Veste keren dit seizoen de lunchpauzeconcerten weer terug naar OPEN. Op 20 september trappen we af met een concert van het Conforto ensemble met Tamara Obreskova.

Lees hele artikel
De Living Library komt naar OPEN. Wat is jouw verhaal?

Kom naar de Living Library bij DOK voor een gesprek van mens tot mens.

Lees hele artikel