nieuws

nieuws

Volg het laatste nieuws over alle activiteiten, ontmoetingen en ontwikkelingen in OPEN.

OPEN 5 jaar, gratis bios en borrel

DOK en De VAK maken nu al vijf jaar samen van OPEN een bruisende plek. Kom op vrijdag 10 november vieren dat OPEN 5 jaar bestaat met 's middags de film Pluk van de Petteflet en 's avonds een borrel.

Lees hele artikel
Kinderboekenweek: Bij mij thuis

Van 4 t/m 15 oktober is het Kinderboekenweek! Het thema van dit jaar is 'Bij mij thuis'. Maar je hoeft daarvoor niet thuis te blijven, want bij DOK is er van alles te doen!

Lees hele artikel
Openingstijden herfstvakantie

In de herfstvakantie zijn er geen lessen van De VAK. OPEN sluit hierom in herfstvakantie van maandag t/m vrijdag de deuren om 18:00 uur. Op zaterdag sluit OPEN om 17:00 uur.

Lees hele artikel
De Living Library komt naar OPEN. Wat is jouw verhaal?

Kom naar de Living Library bij DOK voor een gesprek van mens tot mens.

Lees hele artikel
OPEN is festivalhart van Cultuurbarbaren!

Tijdens de herfstvakantie is OPEN het festivalhart van Cultuurbarbaren! En daar zijn we supertrots op. Kom je ook?

Lees hele artikel
OPEN opnieuw Greenkey Goud gecertificeerd

OPEN is opnieuw gecertificeerd met het Green Key Goud certificaat. Green Key is het wereldwijde keurmerk voor duurzame locaties. Gecertificeerde locaties verminderen aantoonbaar CO2 en dragen daarmee bij aan klimaatdoelstellingen.

Lees hele artikel
Kom je werken in ons proeflokaal?

Draai jij je hand niet om voor een latte machiato? En heb je daarnaast een groen hart en een leuke lach? Dan zoeken we jou!

Lees hele artikel
JIP spreekuur in OPEN

Heb jij een vraag over geldzaken, een woning zoeken, studiefinanciering, seks, gevoelens, social media, gezondheid of iets anders? Het Jongeren Informatie Punt is een informatiewinkel voor jongeren van 12 t/m 27 jaar zoals JIJ! Vanaf nu spreek je ons elke maandag- en donderdagmiddag in OPEN.

Lees hele artikel
YA Bookfest: No Shelf Control

Op 23 september komt BookTok naar Delft! Aansluitend op de Boekenweek van Jongeren is er bij DOK in OPEN het YA Bookfest: No Shelf Control. Met een line-up van booktokkers, een YA auteur en leuke boekenkraampjes wordt het een avond vol bookish fun!

Lees hele artikel
Het Groene feest in OPEN!

Aanstaande zaterdag 23 september is OPEN startpunt en festivalhart van 'Het Groene Feest' dat door heel Delft gevierd wordt.

Lees hele artikel
Nieuwe cursussen bij De VAK

Alle nieuwe cursussen van De VAK staan nu online. Ga je voor muziek, dans, beeldende kunst of theater? Neem een kijkje in het aanbod. Met meer dan 200 cursussen zit er vast wat voor jou bij.

Lees hele artikel
Junior fotowedstrijd in OPEN

Ontdek de kunstenaar in jezelf en doe mee met de junior fotowedstrijd! Ga deze zomer op fotosafari en fotografeer een dier in zijn natuurlijke omgeving.

Lees hele artikel
Openingstijden zomervakantie en zaterdag

De zomervakantie komt eraan. Dat betekent dat OPEN van maandag 8 juli tot en met vrijdag 18 augustus aangepaste openingstijden heeft.

Lees hele artikel
Energiecafé in OPEN

Je kunt weer aanschuiven bij het Energiecafé van 15Duurzaam in OPEN! Op vrijdag kun je zonder afspraak langslopen tussen 10:00 en 15:00 uur.

Lees hele artikel
Lunchpauzeconcerten weer in OPEN

Na een uitstapje naar Theater de Veste keren dit seizoen de lunchpauzeconcerten weer terug naar OPEN. Op 20 september trappen we af met een concert van het Conforto ensemble met Tamara Obreskova.

Lees hele artikel
December komt eraan

Het is bijna zover december komt eraan. Dat betekent OPEN in kerstsfeer, Lichtjesavond, mooie verhalen, exposities, muziek, warme chocomel en meer. Voor iedereen is er wel wat te doen in het sfeervolle OPEN.

Lees hele artikel