nieuws

nieuws

Volg het laatste nieuws over alle activiteiten, ontmoetingen en ontwikkelingen in OPEN.

Openingstijden in de zomer

In de zomervakantie van 11 juli tot 22 augustus gelden de zomer-openingstijden. Van maandag tot en met zaterdag ben je welkom van 09:00 - 18:00 uur.

Lees hele artikel
Kom je werken in ons proeflokaal?

Draai jij je hand niet om voor een latte machiato? En heb je daarnaast een groen hart en een leuke lach? Dan zoeken we jou!

Lees hele artikel
JIP spreekuur in OPEN

Heb jij een vraag over geldzaken, een woning zoeken, studiefinanciering, seks, gevoelens, social media, gezondheid of iets anders? Het Jongeren Informatie Punt is een informatiewinkel voor jongeren van 12 t/m 27 jaar zoals JIJ! Vanaf nu spreek je ons elke donderdagmiddag in OPEN.

Lees hele artikel
OPEN markeert eerste duurzame mijlpaal

OPEN is gecertificeerd met het Green Key Goud certificaat. Green Key is het wereldwijde keurmerk voor duurzame locaties. Gecertificeerde locaties verminderen aantoonbaar CO2 en dragen daarmee bij aan klimaatdoelstellingen.

Lees hele artikel
Vrijwillige gastvrouw/heer gezocht

Een drukke woensdagmiddag in OPEN. Ouders met kinderen, VAK-cursisten, koffiedrinkers in het proeflokaal.... Als gastvrouw/heer van OPEN zorg je ervoor voor dat bezoekers snel vinden wat ze zoeken

Lees hele artikel
Lunchpauzeconcerten weer in OPEN

Na een uitstapje naar Theater de Veste keren dit seizoen de lunchpauzeconcerten weer terug naar OPEN. Op 20 september trappen we af met een concert van het Conforto ensemble met Tamara Obreskova.

Lees hele artikel