verhuurzaal huren

OPEN kent diverse ruimtes, varierend in grootte en mogelijkheden. Op tijden dat ruimtes niet gebruikt worden voor activiteiten van DOK-De VAK-OPEN kunnen deze (incidenteel) gehuurd worden door externe partijen. Structurele verhuur is (meestal) niet mogelijk, aangezien de ruimtes bedoeld zijn voor vaste activiteiten van DOK-De VAK-OPEN zelf.

De danszalen, schildersateliers, de keramiekstudio en de muzieklokalen: een kleine greep uit onze ruimtes waarbij je bij binnenkomst al direct de creativiteit voelt. Je loopt binnen, trekt de deur achter je dicht en het bruisende centrum is even wat verder weg. In alle rust trek je je hier terug en werk je aan jouw passie of doel, alleen of gezamenlijk. En als je klaar bent? Dan struin je nog even tussen de boeken of word je muzikaal verrast door het pianospel op het podium.

Het gebouw OPEN van De VAK en DOK staat centraal in de stad Delft. Er is een parkeergarage op circa 25 meter afstand. Voor meer informatie verhuurtarieven-2024.pdf. Let op: aanvragen voor verhuur moeten minimaal 14 dagen voor het gewenste huurmoment bij OPEN binnen zijn. Last Minute aanvragen kunnen we helaas niet in behandeling nemen.

Informatie aanvraag verhuur OPEN