OPEN tijdelijk gesloten, lessen VAK gaan door

OPEN tijdelijk gesloten, lessen VAK gaan door

DOK en De VAK volgen het beleid van de Rijksoverheid betreffende het coronavirus. Na contact met gemeente Delft en de GGD over de publieke functie van OPEN, hebben we besloten om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen en zowel OPEN als Voorhof voor bezoekers te sluiten van zaterdag 14 maart t/m dinsdag 31 maart. De Hofstee is voorlopig nog open.

Achter de schermen zijn de medewerkers van DOK, VAK en OPEN wel aan het werk en beschikbaar voor jullie vragen.

Uitleningen worden automatisch verlengd
Boeken en andere materialen kunnen nog altijd via de buiten-inleverpunten ingeleverd worden. Daarnaast verlengt DOK alle materialen die tot en met 31 maart ingeleverd moeten worden automatisch met 4 weken. Dat betekent dat er tot en met 1 april geen boetes berekend worden.

Actie Kort abonnement versoepelt
Je krijgt vier weken langer bedenktijd om van een Kort abonnement over te stappen naar een ander abonnement.

De lessen van De VAK gaan wel door
De lessen van De VAK gaan in principe gewoon door. Mocht dat voor een specifieke cursus of les echter niet het geval zijn, dan krijg je daarvan uiteraard bericht. Omdat het pand gesloten is voor het algemene publiek, kun je voor toegang tot je les je melden bij de ingang. Daar zul je dan een portier aantreffen die je verder binnen laat. In de Hofstee zul je binnen gelaten worden door je docent.

Heb je milde klachten zoals een neusverkoudheid en/of hoesten en/of keelpijn en/of koorts, dan vragen we jou om niet naar de VAK-locaties in OPEN en de Hofstee te komen.

Activiteiten tot en met 31 maart zijn geannuleerd of uitgesteld
Alle activiteiten, behalve dus de lessen en de cursussen van De VAK, die gepland staan tot en met dinsdag 31 maart zijn geannuleerd of uitgesteld naar een nader te bepalen datum. Houd onze activiteitenagenda in de gaten voor de nieuwe planning.

Omdat ontwikkelingen zich snel opvolgen, is het goed om de komende dagen deze website in de gaten te houden voor het laatste nieuws.

We rekenen op je begrip en medewerking.

Eerder verschenen
12 maart 2020: nieuwe maatregelen coronavirus
2 maart 2020: maatregelen coronavirus