Kom maar langs!

Kom maar langs!

Schuif deze zomer aan in OPEN voor een fris en verrassend zomerprogramma van Delft Fringe festival en DOK. Bekijk de activiteiten in de agenda en lees meer over je bezoek aan OPEN.

Wat kun je beleven?

Van 21 juli tot en met 27 augustus trekken wij elke dinsdag- en woensdagochtend onze beste jeugdvoorstellingen en de leukste jeugdworkshops uit de kast. Op donderdagochtend is er een voorstelling voor volwassenen met een kop koffie en proeverijtje. Wat ga je beleven? Bijvoorbeeld een voorstelling van Jasper Smit of Roodkapje en de WieWaWoeste Wolf. En wat dacht je van een workshop Theaterlezen? Bekijk het programma per week op Delftfringefestival.nl.

Je bezoek aan OPEN

Fijn om je weer te ontmoeten in OPEN! Inmiddels kun je alweer terecht voor de lessen en cursussen van De VAK. De openingstijden voor een bezoek aan OPEN en het proeflokaal blijven voorlopig nog wel aangepast, net als de vaste in- en uitgang. In het proeflokaal is plek om iets lekkers te eten of te drinken van onze kleine kaart, maar houd je verblijf kort, werkplekken zijn nog niet beschikbaar. Een krant lezen in het Leescafé is helaas nog niet mogelijk. Alle richtlijnen voor een veilig bezoek aan OPEN vind je hier.

Leveranciers en relaties

Leveranciers en relaties vragen we om de voorzorgsmaatregelen te lezen die voor hen gelden bij een bezoek aan OPEN.

Plan je werk- studieverblijf bij OPEN

De werkplekken en leestafels in OPEN zijn razend populair. Per 12 augustus werken we daarom met tijdsloten.

Om te zorgen dat je verblijf corona-proof is, werken we vanaf woensdag 12 augustus met tijdsloten van twee uur voor de 25 werk/studeerplekken die in OPEN beschikbaar zijn.

We werken met de volgende tijdsloten

  • 10.00 – 12.00 uur (alleen op zaterdag)
  • 12.00 – 14.00 uur
  • 14.00 – 16.00 uur
  • 16.00 – 18.00 uur


Op deze manier bieden we dagelijks aan 75 mensen een werkplek en op zaterdag zelfs aan 100.

Meld je bij de klantenservice balie aan om een werkplek toegewezen te krijgen. Vooraf een werkplek reserveren is niet mogelijk, en vol is vol.

In het proeflokaal zijn geen werkplekken beschikbaar.