Maatregelen coronavirus

Maatregelen coronavirus

Het coronavirus heeft ook ons land bereikt en de voorjaarsvakantie is voorbij.

Wellicht zit je met vragen over de maatregelen die binnen OPEN worden genomen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Wij volgen daarin de officiële berichtgeving en richtlijnen op de website van het RIVM en de GGD en wij vragen jou als bezoeker die ook te volgen.

Misschien kom je net terug uit een gebied waar besmettingen van het coronavirus bekend zijn. Het RIVM geeft aan dat iedereen, dus ook mensen die in een risicogebied zijn geweest, gewoon naar school, werk of elders kunnen gaan.

Als mensen koorts en hoestklachten hebben, én net terugkomen uit een besmet gebied, mogen zij niet naar de school, het werk of elders. Dan moeten zij telefonisch contact opnemen met de huisarts. De huisarts kijkt dan verder wat er gedaan moet worden. Bij vragen kun je contact opnemen met de GGD: 0800-1351 en de site thuisarts.nl

Voor meer informatie kun je terecht op: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden#nederland

De activiteiten van OPEN gaan de komende dagen gewoon door. Indien de overheid besluit dat er verdere maatregelen genomen moeten worden om de verspreiding van het virus te beperken, dan zullen die ook voor ons gelden. Wij zullen op dat moment ook alle noodzakelijke nieuwe maatregelen daarvoor nemen. Indien de situatie zich wijzigt, houden wij je vanzelfsprekend op de hoogte.

Houd daarvoor onze website www.opendelft.info in de gaten.

Mochten er nog vragen zijn, dan kunt je uiteraard contact met ons opnemen. Dat kan per mail via contact@opendelft.info of via telefoonnummer 015 - 212 34 50.