Nieuwe maatregelen coronavirus

Nieuwe maatregelen coronavirus

DOK en De VAK volgen het beleid van de Rijksoverheid wat betreft het coronavirus (COVID-19).

Wat betekent het vandaag (12 maart) door de overheid aangekondigde pakket aan nieuwe maatregelen voor jouw bezoek aan DOK, VAK en OPEN?

De medewerkers van DOK en OPEN werken waar mogelijk thuis. Er zal daarom een minimale bezetting zijn aan onze balies om jou verder te kunnen helpen. Voorlopig werken de medewerkers klantenservice van De VAK gewoon door in studio 1.10. Je kunt dus ook bij hen terecht. De lessen van De VAK gaan de komende dagen in principe gewoon door. Mocht dat voor een specifieke cursus of les echter niet het geval zijn, dan krijg je daarvan uiteraard bericht.

Heb je milde klachten zoals een neusverkoudheid en/of hoesten en/of keelpijn en daarbij eventueel koorts, dan vragen we jou om niet naar onze locaties in OPEN, de Hofstee en DOK Voorhof te komen.

Alle activiteiten die gepland staan tot en met dinsdag 31 maart zijn geannuleerd of uitgesteld naar een nader te bepalen datum. Houd onze activiteitenagenda in de gaten voor de nieuwe planning.

Je blijft van harte welkom op onze locaties in OPEN, de Hofstee en DOK Voorhof maar we vragen jou om je verblijf zo kort mogelijk te maken. Dit om de risico’s zo klein mogelijk te maken.

Omdat ontwikkelingen zich snel opvolgen, is het goed om de komende dagen deze website te raadplegen voor het laatste nieuws.

We rekenen op je begrip en medewerking.

Eerder verschenen

2 maart 2020: maatregelen coronavirus