wijziging openingstijden OPEN

wijziging openingstijden OPEN

OPEN is in de zomer van 2018 officieel geopend en de samenwerking van DOK en De VAK krijgt steeds meer vorm in ons gezamenlijke onderkomen aan het Vesteplein. De afgelopen maanden heeft OPEN met een uitgebreid aanbod en ruime openingstijden zowel bestaand als nieuw publiek getrokken.

Ervaring leert dat er op zondag minder bezoekers zijn dan doordeweeks of op zaterdag en dat het tijdens de schoolvakanties erg rustig is na 18.00 uur. Op zaterdagmiddag bestaat juist behoefte om aan het einde van de middag wat langer te blijven zitten voor een drankje of een hapje. Daarnaast krijgt OPEN veel vraag naar besloten verhuuractiviteiten. OPEN is naast een verblijfsplek ook een verhuurlocatie en deze inkomsten zijn van belang voor een gezonde financiƫle bedrijfsvoering van OPEN.

Om de openingstijden zoveel mogelijk aan te passen aan de wensen en behoeftes van bezoekers en potentiƫle huurders en daarnaast om zorg te dragen voor een goede balans tussen kosten en inkomsten van OPEN, zijn de volgende wijzigingen per 1 maart van kracht:

  • Op zaterdag kun je langer terecht in OPEN: van 10.00-18.00 uur, zodat je ook aan het einde van de dag terecht kunt voor een hapje en een drankje.
  • OPEN is niet meer wekelijks op zondag, maar elke laatste zondag van de maand geopend van 13.00-18.00 uur. Op deze laatste zondag verrassen we je met een aansprekend programma.
  • Tijdens de schoolvakanties zijn er geen avondcursussen van De VAK en hanteert OPEN aangepaste openingstijden; de deuren sluiten dagelijks om 18.00 uur.

N.B. Het proeflokaal houdt de openingstijden aan van OPEN. De cursustijden van De VAK blijven hetzelfde.